VISAR 1-12 (13)1 2 Sista 100 per sida

Räddningsvästar

 
När man är ute på det böljande blå är säkerheten A och O. För oavsett hur erfaren man är kan en olycka hända så lätt och på endast någon sekund kan en stillsam båtfärd förvandlas till en mardröm. För att vara säker på att du och din besättning alltid har ett fullkomligt skydd rekommenderar vi på Marinaman.se att samtliga använder sig av räddningsvästar. För vuxna är uppblåsbara räddningsvästar ett populärt alternativ, då de är mycket smidiga att ha på sig. Du hittar dem under rubriken Uppblåsbara.

Flera fördelar med räddningsvästar


Den stora fördelen med dessa är att om man hamnar i vattnet ser västen till att huvudet hålls ovanför vattenytan samt att den automatiskt vänder dig från mag- till ryggläge. Grenbandet gör att västen sitter fast ordentligt och inte rör sig. Men glöm inte! En räddningsväst ska ALLTID användas som yttersta lagret eftersom att den annars förlorar delar av sina förmågor.

Hos oss på marinaman.se hittar du ett brett sortiment av räddningsvästar från Baltic i alla storlekar. Har du frågor eller funderingar kring vilket val du ska göra? Kontakta oss redan idag på 013-147045 eller info@marinaman.se.