Tålig och praktisk båtförvaring för taskiga årstider

En frostig höst, en hård vinter. Beroende på vad du har för båt, storlek eller för behov så kan du hitta den båtförvaring hos oss som ger bästa möjliga skydd för din båt. En taskig vår kan göra mer skada på båten än vad den ens kan få under en sommar av flitig användning. Därför är det ytterst viktigt att se till att din båt är skyddad när den inte längre används, och när väderleken blir sämre. Hos oss på Marinaman hittar du smarta lösningar som ser till att rusta din båt ordentligt inför den kalla och blöta vintern.
Leta bland mängder av exempelvis A-ställningar. Dessa står delvis på marken och avlastar därför vindtryck från båten. Dessa lämpar sig för såväl som motorbåtar och tack vare sin konstruktion så lyfter de upp presenningen från båten så att luft kommer in och ventilerar. För dig som söker en ställning som håller sig uppe på båten kan kolla bland våra däckställningar. Även dessa kommer i olika storlekar och former för att du ska kunna hitta den som lämpar sig bäst för din båt och behov. Dessa ställningar sitter stadigt på båten och däcksbenen placeras mot relingslisten eller annan lämplig plats på däck. Till alla dessa olika ställningar finner du också rätt spännband för att hålla allt säkrat och stadigt.

Ge din båt en längre och bättre livslängd med rätt förvaringsutrustning

För att skydda din båt mot väder och miljö är det bra att skydda den med hjälp av presenning i kombination med täckställningar och däckställningar. Vi på Marinaman har flera olika typer av presenningar i vårt sortiment. Här kan du hitta olika storlekar och versioner som har olika egenskaper. Eftersom båtar kommer i mängder av olika utformningar och storlekar är det också viktigt att erbjuda ett varierat utbud av ställningar och presenningar så att varje båt kan få det skydd som är mest lämpat och anpassat för den. Detta gör att din båt kan behålla sin kvalitet och livslängd utan att du ska behöva lägga en massa pengar på underhåll och reparationer. Beställ dina förvaringslösningar hos oss så få du det levererat så fort som möjligt!