CONSTELLATION LINJERANDE VÄXEL

6 530,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Snabba leveranser & brett utbud
Tillgänglighet: I weblager
Artikel
CO-89100102-F
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Lewmar Constellation styrväxel 11T för skottmontering är försedd med två mycket effektiva dubbelförseglade och försmorda kullager, vilket ger lång och underhållsfri drift. Självlinjerande kula tar upp linjerings- och vinkelfelen vid installation i pulpet. Kompakt installation med ett minsta avstånd på 100 mm mellan skottytorna.

Axelmonterad friktionsbroms finns som tillval. Lewmar Constellation system finns i två typer med frilagd vajer eller med vajer i hylsa. Constellation är ett komplett vajerstyrsystem för segelbåtar på upp till 18 meter.

Systemet har utvecklats i samarbete med både båtbyggare och världens kappseglarelit. Alla aluminiumkomponenter är etsade, kromade och belagda med polyesterplast. Enkel installation med mycket få komponenter.

Beprövat, klassiskt system med kedja och vajer. System med frilagd vajer för båtar med sittbrunn i akter eller med vajer i rör för båtar med sittbrunn midskepps. Många olika kugghjul och kvadranter finns för olika snabba styrningar och olika belastningar. Kan enkelt kompletteras med autopilot.

 

89101098 Rostfri växel utan bromsfunktion

89101097 Rostfri växel med bromsfunktion

89100102 Komposit växel med bromsfunktion

 

1. Constellation - komp 11T,broms

2. Constellation - RF, 11T, broms

3. Constellation - RF, 11T

Mer information
Namn CONSTELLATION LINJERANDE VÄXEL
Varumärken Lewmar
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna