Hummingbird HELIX 5 CHIRP GPS G3 ICEPACK

6 995,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Snabba leveranser & brett utbud
Tillgänglighet: I weblager
Artikel
CO-H411730-1M
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

ICE HELIX 5 CHIRP GPS G3, ett portabelt ekolod speciellt framtaget för IS-fiske. Ta del av Dual Spectrum Chirp Sonar med 3/4″ målseparation, inbyggd GPS med stöd för AutoChart Live eller Navionics sjökort. Unika is-fiske funktioner som AutoChart Live ICE, Jig Charge Mode och split-screen view för att undvika störningar från andra ekolod på isen.

Levereras utan batteri och laddare.

Utrustad med kartplotter för Navionics och AutoChart Live för att skapa egna sjökort i realtid med både djup, bottenhårdhet och vegetation.

 

Dual Spectrum CHIRP

Även kallat High Wide (HW) är det senaste i utvecklingen av avancerade 2D ekolod. De nya bredbandselementen i Dual Spectrum-givarna har ett mycket lågt Q-värde och levererar detaljrika 2D-bilder med otrolig separation. I kombination med nya algoritmer och förfinad teknik skapas ett resultat som är enastående.

 

AutoChart Live

Skapa egna sjökort i realtid med både djup, bottenhårdhet och vegetation med AutoChart Live. Enheten har ett inbyggt inspelningsminne på 8 timmar. Önskar man utöka detta finns AutoChart ZeroLine kort som tillbehör nedan.

Kortet erbjuder över långt över 2000 timmars kartläggning.

 

Navionics sjökort

Förberedd för kartografi från Navionics och stödjer sjökorten Navionics Regular, Navionics Large, Platinum+ och Navionics Update.

Mer information
Namn Hummingbird HELIX 5 CHIRP GPS G3 ICEPACK
Varumärken Hummingbird
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna