Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakt


Saknar du någon produkt, har någon fråga om produkterna i vårt sortiment eller vill du bara ha råd och tips om vilken produkt som bäst passar dina behov, tveka inte att kontakta oss.

Kundtjänst


Använd gärna kontaktformuläret nedan för att ställa din frågor till oss.

Kundservice per mail är bemannad alla dagar. Helgdagar kan svarstiden ibland vara lite längre.

Telefon:
Välkommen att ringa oss på 013-14 70 45.
Vår kundtjänst är bemannad måndag - fredag kl. 12.00 - 18.00.
Ibland är vi upptagna med någon annan kund och kan därför inte svara. Återkom gärna eller maila oss:
E-post:
Skicka ett mail till oss på info@marinaman.se med dina frågor och funderingar
.

Vår ambition är att alltid svara på inkommande mail inom 24 timmar. Under helger kan det ta upp till 48 timmar innan vi hinner svara. 


Hantering av personuppgifter

Marinaman ansvarar för de personuppgifter du lämnat till oss när du registrerar dig som kund, handlar i vår webbshop, beställer en vara eller lämnar dina uppgifter genom telefon, mail, sociala medier, brev eller vid reklamation. På Marinaman är det viktigt att du känner dig trygg med vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din integritet och jobbar därför aktivt med vårt dataskydd på företaget. Du kan alltid känna dig trygg med att vi aldrig säljer personuppgifter vidare och vi sparar inte mer uppgifter än nödvändigt. Vi lagrar inga känsliga uppgifter och vi jobbar även aktivt med att rensa våra register.

För mer information, se vår integritetspolicy. Där kan du ta del av vad för typ av uppgifter vi lagrar om dig och hur vi använder dem.

För frågor om personuppgifter, vänligen kontakta info@marinaman.se.