Linköping

Linköping

NU ÄR BUTIKEN I LINKÖPING ÖPPEN!

Våra öppettider kommer att vara helgfria vardagar:
måndag - tisdag kl. 16-18
onsdag - fredag kl. 12-14

Du når oss via telefon på 013-14 70 45 vardagar kl. 11-16 o vi svarar fortfarande i mån av tid då trycket i butik och kundtjänst fortfarande är högre än normalt.
Vi hoppas du som kund har förståelse för detta.

Beställ gärna på www.marinaman.se och välj avhämtning i butiken Linköping. Skulle våra öppettider inte passa dig, så kontakta oss så går det bra att komma och hämta efter överenskommelse, mellan ca 9-16 alla vardagar.

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och ber er som kommer in i butiken att hålla avstånd och att avstå från att besöka oss om ni har förkylnings- eller andra sjuksymptom.VÅR WEBBUTIK ÄR ÖPPEN SOM VANLIGT, MEN PGA OMSTÄNGDIGHETER I OMVÄRLDEN UNDER PANDEMIN SÅ KAN LEVERANSEN AV DIN BESTÄLLNING DRÖJA, VI BER OM ÖVERSEENDE MED DETTA. DETTA KAN BERO PÅ BÅDE TILLVERKNINGS- OCH LEVERANSPROBLEM MEN OCKSÅ PGA SJUKBORTFALL.


HAR DU SOM KUND FRÅGOR OCH FUNDERINGAR SÅ TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS PÅ INFO@MARINAMAN.SE.

Vi har minskat vår butiksyta för kommande säsong men är fortfarande en mindre förbutik dit du som kund alltid är varmt välkommen under våra öppettider och vi kommer att fortsätta finnas på mail info@marinaman.se Så klart också på webben www.marinaman.se året runt!

Observera att under högsäsong kan trycket i vår butik/kundtjänst vara så högt så vi svarar i telefon och på mail så snart vi hinner.På www.marinman.se finns vi dygnet runt, året runt!

Öppettider:

Må-Ti: 16.00-18.00

On-Fre: 12.00-14.00
Lö-Sö: STÄNGT

Du beställer enkelt dina varor på Marinaman.se och väljer "Avhämtning i butiken i Linköping" i kassan. När din beställning är klar för avhämtning så får du ett mail eller sms av oss. Du är då välkommen under våra öppettider till förbutiken för att hämta dina varor samt komplettera om du kanske har glömt något.
Betalar gör du precis som vanligt med kort eller presentkort, när du hämtar din beställning, om du inte redan valt faktura i webbshopen, då kan du ändå snabbt och enkelt hämta ditt paket personligen hos oss.

OBS:
Vi är sedan 1/9-2019 en kontantfri butik!

 Vill du hellre ha din beställning skickad till närmaste utlämningsställe eller hem så går det som vanligt att beställa och betala på www.marinaman.se.

Så här hittar du dit

Välkommen!