Linköping

Linköping

Viktig information!

Med start måndagen 19/8-2019 så kommer Marinaman’s butik i Linköping endast att vara öppen mellan 16.00-18.00.


Vi vill dock behålla vår personliga service och stänger därför inte helt för kunder som besöker butiken i Linköping, utan minskar öppettiderna och också successivt butiksytan till att bli en förbutik och utlämningsställe från och med 4/11-19.

Vi kommer att fortsätta finnas på telefon 013-147045 må-fre 12-18 samt på mail info@marinaman.se och så klart på webben www.marinaman.se året runt!


Du beställer enkelt dina varor på Marinaman.se och väljer "Avhämtning i butiken i Linköping" i kassan. När din beställning är klar för avhämtning så får du ett mail av oss och då är du välkommen måndag – fredag kl.16.00 – 18.00 för att hämta dina varor samt komplettera om du kanske har glömt något.
Betalar gör du precis som vanligt med kort eller presentkort, när du hämtar din beställning, om du inte redan valt faktura i webbshopen, då kan du ändå snabbt och enkelt hämta ditt paket personligen hos oss.

OBS:
Vi är sedan 26/8-2019 en kontantfri butik!

Vill du hellre ha din beställning skickad till närmaste utlämningsställe eller hem så går det som vanligt att beställa och betala på www.marinaman.se.


Nya öppettider:

Måndag - Fredag kl.16.00-18.00, tills vidare.

Speciella öppettider gäller dock vid helgdagar.

Jul- och nyårsstängt i förbutiken:

Vi stänger helt för lite julledigt samt inventering från och med 21/12-19 till och med 1/1-20.
Välkomna åter 2/1-20.Observera att under högsäsong kan trycket i vår butik/kundtjänst vara så högt så vi svarar i mån av tid på telefonen, men besvarar alltid mail så snabbt vi hinner,dock också i mån av tid. Det kan därför vara enklare att nå oss via mail då.

Så här hittar du dit

Välkommen!