Linköping

Linköping

Vi har butiken i Linköping öppen, men enligt FHM:s nyaste restriktioner. 
Lämpligast är att handla på webben men önskar du hämta din order här hos oss önskar vi att du är helt frisk o följer våra önskningar om Max 1 person i butiken åt gången.
Är det redan någon i butiken, vänligen vänta utanför!
Tack för din omtanke om oss!

Våra öppettider är helgfria vardagar:
måndag - tisdag kl. 16-18
onsdag - fredag kl. 12-14

JUL-STÄNGT!
Vi stänger butiken onsdag 23/12-2020 kl 14.00 o öppnar igen torsdag den 7/1-2021 kl 12.00

OBS: För att få hem ditt paket i tid till jul måste du lägga din order senast 20/12-20!
Detta gäller dock ENDAST varor som vi har på lager. Andra varor kan ta längre tid.

Du når oss via telefon på 013-14 70 45 vardagar kl. 11-16 o vi svarar fortfarande i mån av tid då trycket i butik och kundtjänst fortfarande är högre än normalt.
Vi hoppas du som kund har förståelse för detta.

Beställ gärna på www.marinaman.se och välj avhämtning i butiken Linköping. Skulle våra öppettider inte passa dig, så kontakta oss så går det bra att komma och hämta efter överenskommelse, mellan ca 9-16 alla vardagar.VÅR WEBBUTIK ÄR ÖPPEN SOM VANLIGT, MEN PGA OMSTÄNGDIGHETER I OMVÄRLDEN UNDER PANDEMIN SÅ KAN LEVERANSEN AV DIN BESTÄLLNING DRÖJA, VI BER OM ÖVERSEENDE MED DETTA. DETTA KAN BERO PÅ BÅDE TILLVERKNINGS- OCH LEVERANSPROBLEM MEN OCKSÅ PGA SJUKBORTFALL.


HAR DU SOM KUND FRÅGOR OCH FUNDERINGAR SÅ TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS PÅ INFO@MARINAMAN.SE.

Vi har minskat vår butiksyta, men är fortfarande en mindre förbutik, dit du som kund alltid är varmt välkommen under våra öppettider.
Så klart också på webben www.marinaman.se
 året runt!

Observera att under högsäsong och pga pandemin så kan trycket i vår butik/kundtjänst vara väldigt högt, så vi svarar i telefon och på mail så snart vi hinner.

Öppettider:

Må-Ti: 16.00-18.00

On-Fre: 12.00-14.00
Lö-Sö: STÄNGT

Du beställer enkelt dina varor på Marinaman.se och väljer "Avhämtning i butiken i Linköping" i kassan. När din beställning är klar för avhämtning så får du ett mail eller sms av oss. Du är då välkommen under våra öppettider till förbutiken för att hämta dina varor samt komplettera om du kanske har glömt något.
Betalar gör du precis som vanligt med kort eller presentkort, när du hämtar din beställning, om du inte redan valt faktura i webbshopen, då kan du ändå snabbt och enkelt hämta ditt paket personligen hos oss.

OBS:
Vi är sedan 1/9-2019 en kontantfri butik!

 Vill du hellre ha din beställning skickad till närmaste utlämningsställe eller hem så går det som vanligt att beställa och betala på www.marinaman.se.

Så här hittar du dit

Välkommen!