Linköping

Linköping

OBS! BUTIKEN I LINKÖPING TILLFÄLLIGT STÄNGD!

PGA AV HÖG SJUKFRÅNVARO HOS VÅR PERSONAL UNDER CORONAPANDEMIN MÅSTE VI TYVÄRR HÅLLA VÅR BUTIK I LINKÖPING STÄNGD UNDER EN PERIOD. VI HOPPAS PÅ ER FÖRSTÅELSE OCH ÖPPNAR SÅ SNART SOM MÖJLIGT IGEN!

VÅR WEBBUTIK ÄR ALLTID ÖPPEN OCH MED LIKA BRA LEVERANSKAPACITET SOM VANLIGT!

UNDER TIDEN BUTIKEN ÄR STÄNGD LEVERERAR VI FRAKTFRITT TILL DIG I LINKÖPING MED OMNEJD.

SKRIV "BUTIKSKUND" i MEDDELANDERUTAN I KASSAN I WEBBUTIKEN SÅ DRAR VI AV FRAKTKOSTNADEN I EFTERHAND.

DETTA GÄLLER ENDAST KUNDER I LINKÖPING MED OMNEJD.

HAR DU SOM KUND FRÅGOR OCH FUNDERINGAR SÅ TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS PÅ INFO@MARINAMAN.SE.

Nu längtar vi till säsongen 2020 och vill därför också meddela att vi kommer att ändra våra öppettider i förbutiken på Norra Oskarsgatan i Linköping från och med 13 januari 2020!

Detta för att i största möjliga mån tillgodose våra kunders önskemål att kunna hämta lagda webbordrar och komplettera dessa, eller bara träffa oss och fråga om råd, vid olika tider.
Dessa tider kommer att gälla hela säsongen om inget annat meddelas via vår hemsida.
Andra tider kan komma att gälla vid t.ex storhelger, men håll då utkik på vår hemsida eller följ vår Facebook-sida!

På www.marinman.se finns vi dygnet runt, året runt!

Öppettider:


Fr.o.m 13/1-2020:

Må-Ti: 16.00-18.00

On-Fre: 12.00-14.00
Lö-Sö: STÄNGTVi har minskat vår butiksyta för kommande säsong men är fortfarande en mindre förbutik dit du som kund alltid är varmt välkommen och vi kommer att fortsätta finnas på telefon 013-147045 må-fre 11-17 (vardagar och i mån av tid ) samt på mail info@marinaman.se Så klart också på webben www.marinaman.se året runt!


Du beställer enkelt dina varor på Marinaman.se och väljer "Avhämtning i butiken i Linköping" i kassan. När din beställning är klar för avhämtning så får du ett mail eller sms av oss. Du är då välkommen under våra öppettider till förbutiken för att hämta dina varor samt komplettera om du kanske har glömt något.
Betalar gör du precis som vanligt med kort eller presentkort, när du hämtar din beställning, om du inte redan valt faktura i webbshopen, då kan du ändå snabbt och enkelt hämta ditt paket personligen hos oss.

OBS:
Vi är sedan 1/9-2019 en kontantfri butik!

Vill du hellre ha din beställning skickad till närmaste utlämningsställe eller hem så går det som vanligt att beställa och betala på www.marinaman.se.

Observera att under högsäsong kan trycket i vår butik/kundtjänst vara så högt så vi svarar i mån av tid på telefonen, men besvarar alltid mail så snabbt vi hinner,dock också i mån av tid. Det kan därför vara enklare att nå oss via mail då.

Så här hittar du dit

Välkommen!