Linköping

Linköping

Viktig information!

Med start måndagen 19/8-2019 så kommer Marinaman’s butik i Linköping endast att vara öppen mellan 16.00-18.00.
Detta gäller under hösten/vintern 2019/20.


Vi vill dock behålla vår personliga service och stänger därför inte helt för kunder som besöker butiken i Linköping ännu, utan minskar endast öppettiderna och också successivt butiksytan.
Vi kommer att fortsätta finnas på telefon 013-147045 må-fre 12-18 samt på mail info@marinaman.se och så klart på webben www.marinaman.se året runt!


Vi kommer med mer information framöver gällande vad som kommer att gälla för säsongen 2020/21.

Du beställer enkelt dina varor på Marinaman.se och väljer "Avhämtning i butiken i Linköping" i kassan. När din beställning är klar för avhämtning så får du ett mail av oss och då är du välkommen måndag – fredag kl.16 – 18 för att hämta dina varor samt komplettera om du kanske har glömt något.
Betalar gör du precis som vanligt med kort eller kontant när du hämtar din beställning, om du inte redan valt faktura i webbshopen, då kan du ändå snabbt och enkelt hämta ditt paket personligen hos oss.

OBS:
Vi kommer endast ha kontanthantering till 1/10-2019!
Du kan alltid betala med kort samt presentkort i vår utlämningsbutik.

Vill du hellre ha din beställning skickad till närmsta utlämningsställe eller hem så går det som vanligt att beställa och betala på www.marinaman.se.


Öppettider fr.o.m 19/8-2019:

Måndag - Fredag kl. 16.00 - 18.00Observera att under högsäsong kan trycket i vår butik/kundtjänst vara så högt så vi svarar i mån av tid på telefonen, men besvarar alltid mail så snabbt vi hinner,dock också i mån av tid. Det kan därför vara enklare att nå oss via mail då.

Så här hittar du dit

Välkommen!