Garmin GMR 18 xHD Radar

24 949,00 kr 21 849,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Snabba leveranser & brett utbud
Tillgänglighet: I weblager
Artikel
GA-010-00959-00
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

 - 4 kW HD 18-tums radomantenn
- Avancerad xHD-prestanda
- Dynamisk, ny utformning med förbättrat utseende och utökade prestanda
- Inga komplicerade användarinställningar, enkel att installera och börja använda
- Ny Dynamisk Automatik för Gain och Sjöfilter som anpassar sig efter omgivningen   för att ge optimal prestanda under alla förhållanden


Garmins nästa generations radarantenn har 4 kW uteffekt och xHD prestanda. Radomantennerna har nu fått samma prestanda som Garmins öppna xHD antenner, fullmatade med avancerade radarfunktioner. Med enkla menyer och lättanvända funktioner tillsammans med smarta helautomatiska justeringar kan man nu njuta av fantastiska radarprestanda, även om du inte har en professionell radaranvändares kunskaper.

GMR 18 xHD erbjuder högre upplösning än vår föregående generations radarantenner på 18 tum. Den nya dynamiska Automatik funktionen för Gain och Sjöfilter anpassar sig efter omgivningen för att ge optimal prestanda under alla väderförhållanden. Välj mellan flera automatikparametrar eller justera manuellt. Dual Range funktionen ger möjlighet att använda sig av en delad radarbild, en bild med närområdet och en bild på ett längre avstånd, vilket ger total kontroll över situationen. En presentationsbild med 8-bitars färg och en räckvidd på ett avståndsområde upp till 48 Nm ger utökad trygghet och läsbarhet. Man kan även ställa in en zon där antennen inte sände för att undvika falska ekon. Installationen blir mer flexibel med flertalet installationsalternativ på din båt.

Förpackningen innehåller:
- GMR 18 xHD
- Monteringssats (bultar)
- Strömkabel (15 mt)
- Nätverkskabel (15 mt)
- Installationsinstruktioner
- Monteringsmall
- Kabelgenomföring


-->