Garmin Quatix 6x Solar titan titanarmband

12 499,00 kr 11 294,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Snabba leveranser & brett utbud
Tillgänglighet: I weblager
Artikel
GA-010-02157-31
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna

Garmin Quatix 6X Solar- 010-02157-31

PASSAR PERFEKT PÅ HAVET
Få ut mesta möjliga av din tid på vattnet med quatix® 6x Solar, vår smartwatch med GPS. Den kombinerar det bästa från multisportklockan fenix® 6X Pro Solar med kapacitet för solenergiladdning och särskilda marina funktioner för alla dina passioner. Boetten är 51mm på 6X jämfört med 47mm på quatix 6, 6 Titanium. 

OMFATTANDE ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER
quatix 6 Titanium kan anslutas till kompatibla Garmin-plottrar, transceivern GNT™ 10 och andra enheter för att streama data till klockan.

AUTOPILOTSTYRNING
Du kan styra båten även när du inte är vid styrplatsen. Använd autopilotappen för att ändra kurs, aktivera mönsterstyrning och följa en GPS-rutt.

FUSION-LINK™ LJUDSYSTEM
Styr underhållningssystemet ombord från quatix 6 med den inbyggda Fusion-Link™ Lite-appen.

STREAMA DATA
Visa data, inklusive vattendjup, motorvarvtal, vind, anpassade data med mera, direkt på handleden när du ansluter quatix 6 Titanum till båtens kompatibla enheter.

MARKERA WAYPOINT
Du behöver inte förflytta dig till din enhet för att markera varje fångst. Använd klockan för att placera waypoints på plottern oavsett var på båten du är.

GARMIN SAILASSIST™
När det gäller segling vill du inte bara kunna reglera starttiden, utan även visualisera den. Skapa en virtuell startlinje för att få den perfekta starten. Använd även kryssningsguidning för att se om du har mot- eller medvrid.

BLUECHART® G3-SJÖKORT
quatix 6 Titanium har stöd för premiumsjökort med integrerad Navionics®-data.

SPORTAPPAR
I quatix 6 Titanium ingår alla aktivitetsprofiler i multisportklockan fenix® 6 med GPS för att registrera data från sporter både på vatten och land, bland annat golf, vandring, stand-up paddle, kajakpaddling och mycket mer.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Klockan mäter kontinuerligt din puls1 för att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter – även under vatten. Få tillgång till mer data i vår app på din Apple®- eller Android™-enhet.

TOPO- OCH SKIDKARTOR
Använd topografiska kartor för att navigera på dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter över hela världen.

SATELLITNAVIGERING
Den här klockan är utrustad med högkänsliga funktioner för GPS-navigering och spårning plus ABC-sensorfunktioner (höjdmätare, barometer och kompass).

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel Apple- eller Android-smartphone.

BETALNINGSTJÄNSTEN GARMIN PAY™
Betala enkelt med Garmin Pay kontaktlös betalningslösning2.

MUSIK
Synkronisera spellistor från dina konton på musikstreamingstjänster, som Deezer, Amazon Music och Spotify®, till klockan så att du kan lyssna utan telefonen. I quatix 6 kan du lagra upp till 2 000 låtar.

SOLENERGILADDAT BATTERI
Få upp till 30 dagars batteritid i smartwatchläge med ytterligare 5 dagar med solenergiladdning3 – och 20 timmar i GPS-läge.


1 Se Garmin.com/ataccuracy.
2 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
3 Användning hela dagen med tre timmar per dag utomhus i förhållanden med 50 000 lux.
Apple är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Amazon Music och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB.

Förpackningen innehåller:
quatix 6X Solar
Titanarmband
Cirrusblått silikonarmband
Laddningskabel
Documentation

Mer information
Namn Garmin Quatix 6x Solar titan titanarmband
Varumärken Garmin
Info
✓ Snabba leveranser med DHL ✓ Betala säkert med Klarna