Tohatsu MFS15 L 2023 UTFÖRSÄLJNING

34 900,00 kr 29 900,00 kr
Tillgänglighet: I weblager
Snabba leveranser & brett utbud
Tillgänglighet: I weblager
Artikel
TO-MFS15EL-DEMO
✓ Endast avhämtning i Norrköping ✓ Skrymmande / farligt gods, skickas ej !

Nu säljer vi ut kvarvarande modeller från 2023. Detta är ett demo-ex som stått uppackat i butik under säsongen 2023.

0 timmar 

Vi bjuder även på leveransservice.

 

Pigga kraftpaket
Nu slipper du choken: Den här nya, uppgraderade motoren startas snabbt och enkelt eftersom den har direktinsprutning. Accelerationen är jämn och stabil i alla hastigheter och dessutom är bränsleekonomin bättre än hos föregångarna.

Motorn har en kompakt design. Vev- och drivaxel, och därmed tyngdpunkten, har flyttats 30 mm framåt. Det är en klar fördel när motoren ska fällas upp baktill på båten. Den här pigga arbetshästan kan du verkligen lita på. Den är slitstark och solid långdistansmotor, men också explosiv sprinter.

Med både kraft och acceleration erbjuder den sportig och kul körning för den som vill.
Tohatsu-motorerna är tystgående och pålitliga och gör det du ber dem om – år efter år. De lämpar sig utmärkt för hobby- och fritidsanvändning och ger mycket valuta och båtglädje för pengarna.

Motorn är verkligen tuff och dessutom snygg. Den passar till exempel på båtar som Hasle SummerFun, Pioner 10 Classic, 12 Maxi och Terhi 400 samt gummibåtar från kvalitetsmärken som Highfield.

5 års garanti i Sverige
I 60 år har Tohatsu producerat nyskapande produkter med hög kvalitet. Vi känner oss trygga i att kvaliteten håller vad den lovar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig som ägare av en ny Tohatsu en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra 70 auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning.

 

Vikt: 43kg

Rigglängd (L): 508mm

Mer information
Namn Tohatsu MFS15 L 2023 UTFÖRSÄLJNING
Varumärken Tohatsu
Info
✓ Endast avhämtning i Norrköping ✓ Skrymmande / farligt gods, skickas ej !